Over K-Impact

K-Impact focust op de ontzorging van starters en kleine ondernemingen met een totaaloplossing waarbij men altijd en overal zicht heeft op up-to-date bedrijfsinformatie om van daaruit de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Daarbij fungeert K-Impact als sparring partner die ondernemers bijstaat tijdens de avontuurlijke tocht op het pad van ondernemen en hen helpt het bos door de bomen te zien.

K-Impact is ontstaan vanuit onze eigen ervaring als ondernemer waarbij we het gevoel hadden constant achter de feiten te lopen en het gemis van een klankbord ervoeren dat ons vanuit ervaring kon bijstaan met raad en daad in de dagelijkse bedrijfsvoering, wat ons uiteindelijk handen vol leergeld gekost heeft.

De missie achter K-Impact is dan ook dat elke ondernemer op elk moment een duidelijk zicht heeft op de actuele bedrijfstoestand.

Profiteer van de kennis en expertise van een ervaren ondernemer zonder hiervoor het leergeld te moeten betalen

Ik ben Kimberly Van der Taelen, de bezieler van K-Impact.

Als ondernemer kan ik al op een uitgebreide ervaring terugblikken.

Zo was ik 13 jaar lang de drijvende kracht achter de schermen van B&C Design (later BC Signature) waarbij ik ervoor zorgde dat alle bedrijfsprocessen vlot verliepen en heb ik doorheen de tijd elke mogelijke taak binnen het bedrijf uitgevoerd, gaande van administratie, financiën en HR, over sales, marketing en customer care, tot het assisteren in het atelier bij de installaties in drukke tijden.

Na het ontstaan van BC Signature, groeide de onderneming uit tot een franchise met op zijn hoogtepunt 13 vestigingen in België, waarbij ik focuste op het opvolgen van de administratieve en financiële taken binnen het bedrijf.

Bij EY leerde ik, als rechterhand van één van de partners, al deze principes toepassen binnen de context van een multinational. EY (vroeger Ernst & Young) is één van de topspelers in accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Tijdens de 4 jaar bij EY, heb ik ook een uitgebreide kennis opgedaan in het gebied van consulting.

Daarnaast kan ik terugvallen op een heel brede kenniswaaier die ik opdeed tijdens de bacheloropleidingen Psychologie en Office Management.

Alhoewel EY een fantastische werkgever is en het werken in een internationale context heel interessant is, voel ik dat mijn echte passie bij de KMO ligt.

In 2019 besliste ik dat deze liefde voor het ondernemen niet langer onderdrukt kon worden en ontstond K-Impact om startende ondernemers te helpen en zo mijn kennis en passie kunnen delen.