Over K-Impact

🔀K-Impact helpt ondernemers moeiteloos hun administratie en financiën te beheren.

🔥 Onze missie: Impactvolle ondernemers maximaal laten functioneren in hun "Zone of Genius".

K-Impact is gespecialiseerd in het minimaliseren en optimaliseren van financieel-administratieve processen en het ordenen, structureren en optimaliseren van professionele administraties.

We geloven dat een administratie die vlot verloopt een verademing is voor de volledige onderneming en ervoor zorgt dat men kan focussen op "het echte werk".

Ik ben Kimberly Van der Taelen, de bezieler van K-Impact.

Als ondernemer kan ik al op een uitgebreide ervaring terugblikken.

Zo was ik 13 jaar lang de drijvende kracht achter de schermen van B&C Design (later BC Signature) waarbij ik ervoor zorgde dat alle bedrijfsprocessen vlot verliepen en heb ik doorheen de tijd elke mogelijke taak binnen het bedrijf uitgevoerd, gaande van administratie, financiën en HR, over sales, marketing en customer care, tot het assisteren in het atelier bij de installaties in drukke tijden.

Na het ontstaan van BC Signature, groeide de onderneming uit tot een franchise met op zijn hoogtepunt 13 vestigingen in België, waarbij ik focuste op het opvolgen van de administratieve en financiële taken binnen het bedrijf.

Later bij EY leerde ik, als rechterhand van één van de partners, al deze principes toepassen binnen de context van een multinational. EY (vroeger Ernst & Young) is één van de topspelers in accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Tijdens de 5 jaar bij EY, heb ik ook een uitgebreide kennis opgedaan in het gebied van consulting.

Daarnaast kan ik terugvallen op een heel brede kenniswaaier die ik opdeed tijdens de bacheloropleidingen Psychologie en Office Management.

Sinds 2018 help ik met K-Impact ondernemers om hun administratie te ordenen, minimaliseren en optimaliseren.